Samsung Galaxy S9 u samom vrhu prodaje

Istraživačka kompanija Counterpoint je predstavila zanimljivu statistiku u svom najnovijem Market Pulse April Edition izveštaju. Kompanija je izlistala najprodavanije telefone širom sveta u grafikonu kojim dominiraju Samsungovi aktuelni Galaxy S9 i S9+ modeli.

Tehnopolis

Izvor: GSM Arena, Benchmark

Ponedeljak, 11.06.2018.

08:35

Samsung Galaxy S9 u samom vrhu prodaje
GettyImages / Ilustracija

Counterpoint je zabeležio posebno dobre rezultate za južnokorejskog proizvođača u Severnoj Americi i azijsko-pacifičkom regionu.

Sa agresivnim sniženjima cena, pogodnim paketima i sličnostima sa Galaxy S9 modelom, čak je i prošlogodišnji Galaxy S8 uspeo da se tokom aprila nađemeđu 10 najprodavanijih telefona.

Iako se nalazi na trećem mestu, Apple iPhone X i dalje uživa veliku popularnost. Stariji modeli kompanije iz Kupertina takođe izazivaju interesovanje kod korisnika, a ovo se posebno može reći za iPhone 7 i iPhone 6.

Xiaomi nastavlja sa svojim prisustvom na značajan način, a na aprilskoj top 10 listi ima modele na šestom i osmom mestu: Redmi 5A i Redmi Note 5 (Redmi 5 Plus).

Counterpointova lista najprodavanijih telefona tokom aprila pokazuje još jednu zanimljivu stavku, a to je da je očigledno da korisnici preferiraju i premijum uređaje i budžetske modele u ovom trenutku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: