Najnoviji Android stiže na sve Nokia modele

Globalni menadžer za marketing kompanije HDM Global Nil Brodli potvrdio je da će sledeća verzija Googleovog operativnog sistema Android stići na sve mobilne uređaje brenda Nokia.

Izvor: B92, Bug
Podeli
Printscreen YouTube/Nokia Mobile
Printscreen YouTube/Nokia Mobile

Android P će tako dobiti svi modeli od Nokije 1 do Nokije 8 Sirocco.

To uključuje uređaje kao što su: Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7, Nokia 8, zatim novi modeli Nokia X6, Nokia 2.1, Nokia 3.1 i Nokia 5.1.

Svi Nokia uređaji na kojima se nalazi Android One, dakle Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 3.1, Nokia 5.1 i Nokia 6.1 dolaze sa zagarantovanim dvogodišnjim nadogradnjama.

Inače, model Nokia 7 Plus jedan od malobrojnih Android mobilnih uređaja na tržištu koji je kompatibilan i sa Android P Beta programom.

Vesti

Može li Nokia 3310 da preživi milion volti? /VIDEO

Nokia 3310 poznata je kao najotporniji telefon. Kako se ovaj telefon nosi sa visokim naponom pokušala je da dokaže ekipa jednog Jutjub kanala. Sproveli su eksperiment pokušavajući da ustanove da li će udar od million volti preživeti stari telefon ili će se bolje “pokazati” pametni telefon sa deset jezgara. Pogledajte šta se dogodilo.

Vesti četvrtak 31.05. 08:35 Komentara: 13

"Ovo je najbolji način da se rešite zavisnosti od telefona"

"Facebook bi trebalo regulisati kao industriju cigareta", "Previše vremena na ekranu deluje kao digitalni heroin na vašu decu", "Zavisnost od interneta utiče na mozak na sličan način kao kokain" samo su neki od naslova koji su se u poslednjih desetak dana pojavili u svetskim medijima poput Gardijana, NBC-a i CBS News.

Vesti sreda 30.05. 15:30 Komentara: 5
strana 1 od 55 idi na stranu