Lenovo sprema prvi pravi "all screen" telefon

Potpredsednik kompanije Lenovo Čang Čeng predstavio je tizer novog smartfona putem društvene mreže Weibo, a navodno se radi o prvom pravom "all screen" telefonu.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

To znači da će ekran budućeg smartfona zauzimati celu prednju stranu i da će ga ograničavati samo tanke ivice. Od iPhonea X će se razlikovati po tome što neće imati danas popularni zub na ekranu.

Novi tizer smartfona koji je nazvan Lenovo Z5 je usledio nakon fotografije koja delimično otkriva izgled uređaja uz tvrdnju da će ekran činiti 95 odsto njegove prednje strane.

Čeng je naveo da će Z5 imati četiri tehnološka noviteta uključujući 18 patentiranih tehnologija. Drugi detalji su još uvek nepoznati, piše Klix.

Vesti

Može li Nokia 3310 da preživi milion volti? /VIDEO

Nokia 3310 poznata je kao najotporniji telefon. Kako se ovaj telefon nosi sa visokim naponom pokušala je da dokaže ekipa jednog Jutjub kanala. Sproveli su eksperiment pokušavajući da ustanove da li će udar od million volti preživeti stari telefon ili će se bolje “pokazati” pametni telefon sa deset jezgara. Pogledajte šta se dogodilo.

Vesti četvrtak 31.05. 08:35 Komentara: 13

"Ovo je najbolji način da se rešite zavisnosti od telefona"

"Facebook bi trebalo regulisati kao industriju cigareta", "Previše vremena na ekranu deluje kao digitalni heroin na vašu decu", "Zavisnost od interneta utiče na mozak na sličan način kao kokain" samo su neki od naslova koji su se u poslednjih desetak dana pojavili u svetskim medijima poput Gardijana, NBC-a i CBS News.

Vesti sreda 30.05. 15:30 Komentara: 5
strana 1 od 55 idi na stranu