Da li su ovo boje novog HTC U12 Plus smartfona?

Ostalo je manje od dve nedelje do predstavljanja novog HTC U12 Plus smartfona 23. maja, a na Twitteru je nedavno objavljeno u kojim će bojama izaći iščekivani model.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija
Foto: YouTube Screenshot / ilustracija

Ako je verovati tviterašu koji je već nekoliko puta objavio slične informacije, čini se da će telefon biti dostupan u crnoj, roze crvenoj, ljubičastoj i - možda najuzbudljivijoj od svih – prozirnoj varijanti.

HTC je jednom već lansirao proziran telefon HTC U11 Plus, koji je bio 'poluproziran crni', ali nije jasno koja će boja biti prozirna za HTC U12 Plus.

U istom tvitu Roland Quandt piše da HTC U12 Plus ima 6,0-inčni ekran, a da će u Evropi imati bar 64 GB prostora za skladištenje podataka, što verovatno znači da se informacije o kojima govori odnose samo na naš kontinent, piše Tportal.

I obični i dual-SIM modeli takođe su planirani i, dodao je Quandt, "neće biti jeftini".

Osim toga, rekao je da su "cene koje vidi vrlo visoke, ali verovatno greši, pa zapravo ne može tačno da kaže".

Njegov ton zvuči kao da bi HTC U12 Plus po svojoj ceni mogao da se nađe na vrhu, prenosi TechRadar.

Vesti

Može li Nokia 3310 da preživi milion volti? /VIDEO

Nokia 3310 poznata je kao najotporniji telefon. Kako se ovaj telefon nosi sa visokim naponom pokušala je da dokaže ekipa jednog Jutjub kanala. Sproveli su eksperiment pokušavajući da ustanove da li će udar od million volti preživeti stari telefon ili će se bolje “pokazati” pametni telefon sa deset jezgara. Pogledajte šta se dogodilo.

Vesti četvrtak 31.05. 08:35 Komentara: 13

"Ovo je najbolji način da se rešite zavisnosti od telefona"

"Facebook bi trebalo regulisati kao industriju cigareta", "Previše vremena na ekranu deluje kao digitalni heroin na vašu decu", "Zavisnost od interneta utiče na mozak na sličan način kao kokain" samo su neki od naslova koji su se u poslednjih desetak dana pojavili u svetskim medijima poput Gardijana, NBC-a i CBS News.

Vesti sreda 30.05. 15:30 Komentara: 5
strana 1 od 55 idi na stranu