Stiže konkurencija: Facebook planira da svrgne Tinder s trona

Na developerskoj konferenciji D8, kompanija Facebook predstavila je novu funkciju za dejting kojom planira da oduzme tržište drugim popularnim aplikacijama za izlaske, poput Tindera.

Tehnopolis

Izvor: tportal.hr

Sreda, 02.05.2018.

14:55

Stiže konkurencija: Facebook planira da svrgne Tinder s trona
Foto: Gettyimages

Prema izveštaju TechCruncha, društvena mreža će dodati posebnu stranicu za dejting u okviru standardne Facebook aplikacije.

Korisnici će moći da je aktiviraju, stvore profil i nakon toga se povežu s drugim korisnicima Facebooka koji traže ljubav i sve što ide uz to.

Profil ćete stvarati korišćenjem vašeg imena, što znači da prijatelji neće moći da vas prate dok koristite funkciju za dejting.

Vremenom ćete ispolirati svoj profil upisivanjem dodatnih interesovanja i videti profile drugih ljudi koji dele ta ista interesovanja s vama.

Ukoliko pronađete osobu koja vas zanima, moći ćete da pogledate njegov ili njen osnovni profil. Ako ste oboje zainteresovani, dobićete priliku da započnete razgovor u specijalnom polju za dejting, koje je odvojeno od Messengera i WhatsAppa, piše Tportal.

Facebook još nije razotkrio sve detalje u vezi sa svojom funkcijom za upoznavanje. Sve se zna jeste da će informacije sakupljene putem usluge za dejting biti "korišćene u vašu korist", za razliku od svih ostalih koje Facebook koristi kako bi na vama zaradio.

Facebook planira da funkciju za dejting počne da testira uskoro, što znači da će je svi korisnici videti pre kraja 2018.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: