GTA V dobija Premium Online ediciju

Ako kojim slučajem do sada niste kupili ultra popularni GTA V, onda je došlo pravo vreme za to, pošto je Rockstar Games predstavio specijalno izdanje – GTA V: Premium Online Edition.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/Rockstar Games
Foto: Youtube Screenshot/Rockstar Games

U pakovanju dobijate standardno GTA V iskustvo sa GTA Online komponentom i svim dodatnim sadržajem, kao što su Smuggler’s Run, Gunrunning, The Doomsday Heist i ostali.

Takođe, sa ovim premijum izdanjem igrače očekuje i Criminal Enterprise pakovanje koje donosi milion dolara keša i dodatni sadržaj u vidu oružja, automobila i svega ostalog, bitnog za dobar početak u Online komponenti.

Ovo izdanje je već dostupno za kupovinu u digitalnom formatu za PC, Playstation 4 i Xbox One, a cena je nepromenjena.

GTA V je postigao neverovatno veliki uspeh, tako što je sa 90 miliona prodatih primeraka po zaradi prestigao sve filmove.

Jedino što zameramo developerima je to što za 4 godine, koliko igra postoji, nismo videli nijedan singlplejer DLC, piše play.co.rs.

Vesti

Najlakše je reći "izvini"

Evropski parlament pustio je Marka Zakerberga da se olako izvuče. Vlasnik Fejbuka se izvinio i obećao poboljšanja. Ali samo regulative mogu da ograniče uticaj tog internet-giganata, smatra Barbara Vezel.

Vesti sreda 23.05. 19:13 Komentara: 13
strana 1 od 1769 idi na stranu