GTA V dobija Premium Online ediciju

Ako kojim slučajem do sada niste kupili ultra popularni GTA V, onda je došlo pravo vreme za to, pošto je Rockstar Games predstavio specijalno izdanje – GTA V: Premium Online Edition.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/Rockstar Games
Foto: Youtube Screenshot/Rockstar Games

U pakovanju dobijate standardno GTA V iskustvo sa GTA Online komponentom i svim dodatnim sadržajem, kao što su Smuggler’s Run, Gunrunning, The Doomsday Heist i ostali.

Takođe, sa ovim premijum izdanjem igrače očekuje i Criminal Enterprise pakovanje koje donosi milion dolara keša i dodatni sadržaj u vidu oružja, automobila i svega ostalog, bitnog za dobar početak u Online komponenti.

Ovo izdanje je već dostupno za kupovinu u digitalnom formatu za PC, Playstation 4 i Xbox One, a cena je nepromenjena.

GTA V je postigao neverovatno veliki uspeh, tako što je sa 90 miliona prodatih primeraka po zaradi prestigao sve filmove.

Jedino što zameramo developerima je to što za 4 godine, koliko igra postoji, nismo videli nijedan singlplejer DLC, piše play.co.rs.

Vesti

Nintendo Labo se prodaje ispod očekivanog

Kada je u januaru ove godine Nintendo predstavio Nintendo Labo, mnogi su se zapitali da nije 1. april stigao dosta ranije, i utisak je bio negde između “Nintendo je genije” i “Nintendo je zapravo počeo da uvaljuje ljudima karton”.

Vesti ponedeljak 30.04. 21:11 Komentara: 8

Koliko često treba čistiti tastaturu?

Australijski naulnici u nedavnoj studiji otkrili su da daska na wc šolji ima pedesetak bakterija na dva kvadratna centimetra, što zapravo i nije mnogo. Na tipičnoj tastaturi, posebno onoj koju deli više ljudi, situacija je, po istoj studiji, čak 400 puta gora.

Vesti subota 28.04. 08:35 Komentara: 13
strana 1 od 57 idi na stranu