Osnivač WhatsAppa: Vreme je, obrišite Fejsbuk

Suosnivač WhatsAppa Brajan Ekton pridružio se sve većem broju ljudi koji posle novog skandala sa neovlašćenim korišćenjem podataka poziva na brisanje naloga na Fejsbuku.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 21.03.2018.

10:45

Osnivač WhatsAppa: Vreme je, obrišite Fejsbuk
Foto: Getty Images

Ektonov tvit sa heštegom #DeleteFacebook privukao je posebnu pažnju medija zbog činjenice da je njegova aplikacija za četovanje WhatsApp od pre četiri godine u vlasništvu Fejsbuka, koji je tu akviziciju platio 19 milijardi dolara. Takođe, to je tek drugi Ektonov tvit u poslednje dve godine.

Ekton je napustio Fejsbuk u septembru prošle godine, a nedavno je najavio da će uložiti 50 miliona dolara u dalji razvoj aplikacije za bezbednu i kriptovanu razmenu poruka Signal.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: