Novi Samsungov brauzer je odlično optimizovan i mnogo bezbedniji

Samsung je obnovio svoj internet pregledač novom beta verzijom 7.2, koja akcenat stavlja na brzinu surfovanja internetom i bezbednost.

Izvor: B92
Podeli
Prinscreen YouTube / Ilustracija
Prinscreen YouTube / Ilustracija

Bauzer se bazira se na obnovljenom Chromium M59 endžinu, koji omogućava brže iskustvo surfovanja, kao i unapređene grafičke performanse u igranju onlajn igara.

Iskustvo surfovanja je sada bezbednije, zahvaljujući novoj mogućnosti koja će upozoriti korisnika kada poseti internet stranicu koja pokušava da prikupi njegove privatne informacije ili da na njegov uređaj instalira zloćudni softver.

Bolja je i optimizacija sistema za prebacivanje između više otvorenih tabova, što je sada prilagođeno i uređajima sa 1GB ili manje RAM-a, piše Bug.

Tu je i ikona "Add to home screen", kao mogućnost lakšeg čitanja članaka (Reading Mode).

Reč je o novostima koje će se zasada pojaviti samo u spomenutoj beta 7.2 verziji, dok će konačna, stabilna, vertija pregledača sve ove opcije imati kada bude spremna za distibuciju.

Vesti

Review: Sword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online je svoj život započeo kao serijal laganih novela koja je zbog svog settinga veoma dobro reagovala sa japanskom mladom publikom, dovoljno da bude pretvorena u manga strip pa zatim i anime serijal, koji je isto toliko dobro prošao, ako ne i bolje.

Vesti petak 16.03. 12:30 Komentara: 0

Webiz već sada nadmašio prošlogodišnju konferenicju

Ostalo je još malo vremena do šeste Webiz konferencije u Zrenjaninu koja se održava od 23. do 25. marta u hotelu Vojvodina. U Webiz timu kažu da je odziv učesnika izuzetan i da će ove godine biti prinuđeni da prijave zatvore nešto ranije. Predavači iz zemlje i inostranstva, zanimljive teme i predavanja, radionice i paneli, ali i potpuno novi formati, dovoljan su razlog da Zrenjanin od 23. do 25. marta.

Vesti petak 16.03. 11:41 Komentara: 0

EA neće zarađivati od prodaje A Way Out

Kompanija Electronic Arts je zbog svojih kontroverzi postala veoma omražena kod velikog broja igrača, zbog čega je mnoge razočaralo to što je kooperativna avantura, A Way Out, postala deo EA Originals programa, kojim se finansiraju mnogi indie studiji.

Vesti četvrtak 15.03. 19:35 Komentara: 1
strana 1 od 1737 idi na stranu