Novi Samsungov brauzer je odlično optimizovan i mnogo bezbedniji

Samsung je obnovio svoj internet pregledač novom beta verzijom 7.2, koja akcenat stavlja na brzinu surfovanja internetom i bezbednost.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

08:25

Novi Samsungov brauzer je odlično optimizovan i mnogo bezbedniji
Prinscreen YouTube / Ilustracija

Bauzer se bazira se na obnovljenom Chromium M59 endžinu, koji omogućava brže iskustvo surfovanja, kao i unapređene grafičke performanse u igranju onlajn igara.

Iskustvo surfovanja je sada bezbednije, zahvaljujući novoj mogućnosti koja će upozoriti korisnika kada poseti internet stranicu koja pokušava da prikupi njegove privatne informacije ili da na njegov uređaj instalira zloćudni softver.

Bolja je i optimizacija sistema za prebacivanje između više otvorenih tabova, što je sada prilagođeno i uređajima sa 1GB ili manje RAM-a, piše Bug.

Tu je i ikona "Add to home screen", kao mogućnost lakšeg čitanja članaka (Reading Mode).

Reč je o novostima koje će se zasada pojaviti samo u spomenutoj beta 7.2 verziji, dok će konačna, stabilna, vertija pregledača sve ove opcije imati kada bude spremna za distibuciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: