Apple kupuje Texture, da li je sledeći Netflix?

Epl je objavio da je potpisao ugovor u kupovini aplikacije Texture, pretplatničkog servisa za digitalne magazine kompanije Next Issue Media LLC koja korisnicima omogućava neograničen pristup svojim omiljenim naslovima za jednu mesečnu pretplatu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

12:23

Apple kupuje Texture, da li je sledeći Netflix?
foto: getty

Texture donosi preko 200 najboljih svetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove.

Korisnici tako uživaju u časopisima koje poznaju i vole kao što su „Elle“, „People“ i mnogi drugi, ali otkrivaju i mnoštvo novih sadržaja.

“Uzbuđeni smo što će se Textur pridruđiti Eplu zajedno sa impresivnim katalogom časopisa mnogih vodećih svetskih izdavača“, rekao je Edi Kju, Eplov potpredsednik za internet softvere i usluge – “Mi smo posvećeni kvalitetnom novinarstvu iz pouzdanih izvora i omogućavamo časopisima da nastave proizvodnju zanimljivih priča za svoje korisnike“

Od svog lansiranja 2010. godine, Texture je postala vodeća multi-naslovna pretplanička usluga koja omogućava korisnicima da odmah pristupe nekim od najčitanijih časopisa u svetu. Štaviše, Texture je od strane App Store-a proglašena za najinovativniju aplikaciju za korisnike iOS-a prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: