Apple kupuje Texture, da li je sledeći Netflix?

Epl je objavio da je potpisao ugovor u kupovini aplikacije Texture, pretplatničkog servisa za digitalne magazine kompanije Next Issue Media LLC koja korisnicima omogućava neograničen pristup svojim omiljenim naslovima za jednu mesečnu pretplatu.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Texture donosi preko 200 najboljih svetskih časopisa, pružajući jednostavan način za korisnike da čitaju visokokvalitetne priče i omiljene naslove.

Korisnici tako uživaju u časopisima koje poznaju i vole kao što su „Elle“, „People“ i mnogi drugi, ali otkrivaju i mnoštvo novih sadržaja.

“Uzbuđeni smo što će se Textur pridruđiti Eplu zajedno sa impresivnim katalogom časopisa mnogih vodećih svetskih izdavača“, rekao je Edi Kju, Eplov potpredsednik za internet softvere i usluge – “Mi smo posvećeni kvalitetnom novinarstvu iz pouzdanih izvora i omogućavamo časopisima da nastave proizvodnju zanimljivih priča za svoje korisnike“

Od svog lansiranja 2010. godine, Texture je postala vodeća multi-naslovna pretplanička usluga koja omogućava korisnicima da odmah pristupe nekim od najčitanijih časopisa u svetu. Štaviše, Texture je od strane App Store-a proglašena za najinovativniju aplikaciju za korisnike iOS-a prošle godine.

Vesti

"Androidi su bezbedni onoliko koliko i iPhone"

Kada je reč o bezbednosnim problemima pametnih telefona, bezbednosni analitičari skoro uvek bi govorili o Googleovom Androidu, iako Appleov mobilni operativni sistem nije nedodirljiv. Ipak, većina propusta i napada zabeležena je upravo na telefonima koje pokreće Android.

Vesti ponedeljak 19.03. 08:20 Komentara: 0
strana 1 od 1738 idi na stranu