Zbog čega ljubitelji iPhonea izbegavaju iPhone X?

I pored toga što je iPhone X bio najviše isporučivan pametni telefon tokom novogodišnjih i božićnih praznika, taj uređaj nije u potpunosti ispunio očekivanja. To je do pojave izveštaja u kome se navodi da je proizvodnja "desetke" prepolovljena.

Izvor: Techspot.com
Podeli
GettyImages
GettyImages

Slaba zainteresovanost kupaca proširila se i fanove Appleovih proizvoda, koji još uvek nisu kupili novi telefon. Novo istraživanje prepostavlja u čemu bi mogao biti problem.

Analitičar kompanije "Piper Jaffray" Majkl Olson pitao je 1.500 vlasnika iPhonea zbog čega, još uvek, nisu kupili iPhone X. Skoro polovina njih (44 odsto) izabralo je odgovor: "Zbog toga što moj iPhone dobro radi".

To upućuje na činjenicu da Appleov flegšip telefon ne nudi dovoljno novih i zanimljivih opcija, kojima bi mogao da opravda svoju visoku cenu.

Cena od 999 dolara je drugi najčešći razlog zbog koga se postojeći vlasnici iPhonea ne odlučuju za kupovinu iPhonea X, budući da je ovaj odgovor odabrao 31 procenat anketiranih.

Dok se 17 odsto korisnika izjasnilo za neodređen razlog, osam procenata njih je navelo to da prednost daju uređajima sa ekranom čija dijagonala je veća od 5,8 inča, koliko ima iPhone X.

Sigurno je da 1.500 ispitanika ne mogu da predstavljaju sve korisnike iPhonea, ali i pored toga izgleda da Apple sluša zamerke korisnika u vezi sa svojim flegšip modelom i da će nešto od toga uneti u novu verziju za ovu godinu.

Vesti

Review: Sword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online je svoj život započeo kao serijal laganih novela koja je zbog svog settinga veoma dobro reagovala sa japanskom mladom publikom, dovoljno da bude pretvorena u manga strip pa zatim i anime serijal, koji je isto toliko dobro prošao, ako ne i bolje.

Vesti petak 16.03. 12:30 Komentara: 0

Webiz već sada nadmašio prošlogodišnju konferenicju

Ostalo je još malo vremena do šeste Webiz konferencije u Zrenjaninu koja se održava od 23. do 25. marta u hotelu Vojvodina. U Webiz timu kažu da je odziv učesnika izuzetan i da će ove godine biti prinuđeni da prijave zatvore nešto ranije. Predavači iz zemlje i inostranstva, zanimljive teme i predavanja, radionice i paneli, ali i potpuno novi formati, dovoljan su razlog da Zrenjanin od 23. do 25. marta.

Vesti petak 16.03. 11:41 Komentara: 0
strana 1 od 1737 idi na stranu