Posle S9 i S9+, najavljen savitljivi Samsung Galaxy X / FOTO

Nakon što je Samsung, na svetskom mobilnom kongresu u Barseloni, predstavio svoje nove flegšip modele pametnih telefona Galaxy S9 i Galaxy S9+, izjava direktora te komapanije pokazala je Samsung ne sedi na lovorikama.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 27.02.2018.

19:55

Posle S9 i S9+, najavljen savitljivi Samsung Galaxy X / FOTO
Gettyimages / Ilustracija

Izvršni direktor Samsunga DJ Koh je tokom MWC konferencije pomenuo i novi savitljivi telefon, odnosno telefon na preklop, kojme su mediji nadenuli ime Galaxy X.

U Barseloni se moglo čuti da će prozvodnja telefona početi u novembru ove godine, kao i da će se on na tržištu naći tokom 2019. godine. Tokom CES sajma, održanog prošlog meseca u Las Vegasu, Samsung je ključnim industrijskim partnerima prikazao skoro finalnu verziju modlea Galaxy X.

Prva verzija telefona, koja će biti ponuđena, najverovatnije će se savijati ka unutra. Model sa ekranom koji se savija ka spolja, biće predstavljen nešto kasnije. Taj model će zahtevati fleksibilniji ekran.

Samsung Galaxy X, koji su odabrani imali prilke da vide u Las Vegasu, imao je ekran dijagonale 7,3 inča. U izveštaju, objavljenom pre dva dana, navodi se da je Koh zabrinut da bi javnost mogla da pomisli da je savitljivi Samsung telefon neka vrsta (marketinškog) trika kompanije.

"Možete biti potpuno uvereni da će korisnici dobiti najbolje korisničko iskustvo kada predstavimo novu kategoriju proizvoda", izjavio je Koh.

On, međutim, nije pomenuo detalje o dugo očekivanom telefonu, ali je obećao da neće ništa držati u tajnosti kada bude vreme za predstavljanje Galaxyja X.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: