Samsung stopirao nadogradnju Galaxyja S8 na Android 8.0 Oreo

Kompanija Samsung započela je, prošle nedelje, distribuciju Android 8.0 Oreo operativnog sistema na Galaxy S8 uređaje širom sveta, ali je taj proces posle samo nekoliko sati iznenada obustavljen.

Izvor: B92
Podeli
GettyImages
GettyImages

Prvi je nadogradnju trebalo da dobiju članovi beta programa testiranje, ali kada je distribucija počela u nekoliko zemalja, pojavio se neočekivani problem.

Određeni broj korisnika prijavio je probleme sa iznenadnim resetovanjem Galaxyja S8 i S8+ koji su dobili Oreo nadogradnju, pa je u kompaniji odlučeno da se ažuriranje ne sprovede prema planu.

Iz Samsunga je potvrđeno da je reč o problemu sa neočekivanim gašenjem i ponovnim pokretanjem uređaja nakon instalacije Orea, zbog čega je odlučeno da se sačeka izrada nove verzije operativnog sistema koja će biti sigurna za nadogradnju, prenosi Bug.

Kako ta verzija još uvek nije dovršena, korisnici Galaxyja S8 ostaju "na čekanju".

Vesti

Da li je veštačka inteligencija sposobna da donosi etičke odluke?

Saobraćajna nesreća, koja se u ponedeljak dogodila gradu Tempi, u američkoj državi Arizona, prvi je poznati slučaj u kome je čovek poginuo tako što ga je usmrtio samovozeći automobil. Nesrećna žena je nastradala prelazeći ulicu izvan pešačkog prelaza, kada je na nju naleteo džip Volvo XC90, test automobil kompanije Uber.

Vesti sreda 21.03. 17:45 Komentara: 17
strana 1 od 1740 idi na stranu