Brojne povrede: Appleov svemirski brod ima veliku manu?

Novo sedište kompanije Apple jedna je od najvećih arhitektonskih fascinacija još otkako je pre sedam godina počela njegova izgradnja. Ipak, čini se da postoji veliki problem.

Izvor: B92
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Kompanija, navodno, od otvaranja kompleksa ranije ove godine "neprestano zove hitne službe" zbog povreda radnika koji naleću staklene ploče, piše Independent.

Prema pisanju Marketwatcha, najmanje dve osobe završile su sa posekotinama na glavi, a najmanje sedam ljudi je povređeno prvog dana po useljenju.

Zgrada u Kupertinu okružena je staklenim panelima širine 15 metara - najvećim takve vrste na svetu. Unutrašnje prostorije takođe su podeljene staklenim pregradama koje navodno prave probleme zaposlenima.

Neki od 12.000 radnika ove kompanije izjavili su za Bloomberg da su počeli da lepe lepljive papire na staklo kako bi mogli da ga uoče na vreme.

Independent je kontaktirao Apple za komentar, ali se kompanija nije oglasila do objavljivanja članka.

Vesti

Novi Asus ZenFone Ares stiže sa 8GB RAM-a

Asus je tiho predstavio ZenFone Ares telefon u Tajvanu, a uređaj karakteriše AR (Augmented Reality) i VR (Virtual Reality) implementacija, sa specifikacijama gotovo identičnim prošlogodišnjem ZenFone AR modelu.

Vesti nedelja 17.06. 10:30 Komentara: 7
strana 1 od 1778 idi na stranu