Zakerberg zatražio savet od Gejtsa: "Pitam za prijatelja"

Vrednost bogatstva osnivača Facebooka Marka Zakerberga procenjena je na više od 71 milijardu dolara, ali to ne znači da još uvek ne uči od drugih.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Osnivač Facebooka Mark Zakerberg je u uključenju uživo upitao Bila Gejtsa i njegovu suprugu Melindu kako bi posavetovali sebe mlađeg.

"Kada biste mogli da se vratite unazad i date svom mlađem sebi samo jedan savet, šta bi to bilo? Pitam za prijatelja“, rekao je Zakerberg.

Bil Gejts je odgovorio da bi voleo da je imao više razumevanja za vrednovanje različitih vrsta inteligencije.

"Bio sam tako naivan kada je u pitanju različit skup veština. Mislio sam da ako neko ima visok koeficijent inteligencije, može da bude dobar u svemu. Jednostavno sam mislio da ljudi sa visokim koeficijentom mogu da reše sve. Voleo bih da sam malo drugačije o tome razmišljao“, rekao je Gejts.

Melinda je navela da bi volela da je više sebi verovala.

"Veruj sebi. Verovatno znaš više nego što misliš“, dodala je ona.

"Ta stvar kod verovanja... Poenta toga je da verujete da možete naučiti sve. Zaista, možete da naučite sve što želite“, rekla je Melinda.

Vesti

Majneri kriptovaluta u 2017. kupili 3 miliona grafičkih kartica

Iako je vrednost Bitcoina, ili bilo koje druge kriptovalute, izuzetno nestabilna, mnogi se hvataju u koštac sa tim rizikom u nadi da će zaraditi ogromnu sumu novca. Taj rizik se najviše isplatio prodavcima grafičkih kartica, pošto su u 2017. godini majneri kupili čak 3 miliona kartica ukupne vrednosti od 776 miliona dolara.

Vesti sreda 28.02. 21:20 Komentara: 10
strana 1 od 53 idi na stranu