Tim Kuk objasnio zašto nikada nećete kročiti u zgradu Applea

Apple je nedavno završio gradnju zgrade vredne pet milijardi dolara zvane Apple Park. Neki ga nazivaju arhitektonskom znamenitošću. Ipak, nezaposleni neće moći da uđu u park, a Apple ni ne razmišlja o toj opciji.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Na nedavnom sastanku Applea sa investitorima i akcionarima u teatru Stiva Džobsa, Tima Kuka su pitali kada će moći da uđu i prošetaju po novim Apple parku. Odgovorio im je - nikada.

“Ne možemo da otvorimo glavnu zgradu za obilaske zato što u njoj postoji mnogo poverljivih stvari. Nismo napravili Apple park za druge ljude. Mislim da su kritike te odluke bizarne, ali nije to napravljeno za vas. Ja znam kako radimo, vi ne znate“, rekao je aludirajući na one koje je ova odluka uvredila.

foto: getty
foto: getty

Pitate se šta sa onima koji imaju sastanke u Appleu i moraju da posećuju zgradu?

Doći će na sastanak, ali im neće biti dozvoljeno da se previše šetkaju po zgradi.

Zanimljivo je i da su sve fotografije zaposlenih koji su slikali unutrašnjost nove zgrade obrisane i uklonjene sa društvenih mreža.

Ali nije da Apple nije mislio na svoje fanove – preko puta ulice se nalazi novi kampus za turiste koji poseduje Apple store, kafić i mnogo stvari posvećenih najpoznatijoj jabuci na svetu.

Vesti

Majneri kriptovaluta u 2017. kupili 3 miliona grafičkih kartica

Iako je vrednost Bitcoina, ili bilo koje druge kriptovalute, izuzetno nestabilna, mnogi se hvataju u koštac sa tim rizikom u nadi da će zaraditi ogromnu sumu novca. Taj rizik se najviše isplatio prodavcima grafičkih kartica, pošto su u 2017. godini majneri kupili čak 3 miliona kartica ukupne vrednosti od 776 miliona dolara.

Vesti sreda 28.02. 21:20 Komentara: 10
strana 1 od 53 idi na stranu