Fenomenalna God of War reklama na NBA utakmici /VIDEO

Da marketing u moderno doba čini bar jedno 50% troškova u razvoju igara, već odavno nije nikakva tajna, ali se uvek iznenadimo kada vidimo koliki megalomanski poduhvati se preduzimaju u reklamiranju pojedinih naslova.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Utorak, 13.02.2018.

21:18

Fenomenalna God of War reklama na NBA utakmici /VIDEO
Foto: Youtube Screenshot/PlayStation

Tako je u subotu na nedelju uveče u Oracle Areni sve pristune navijače Golden State Warriorsa na meču protiv San Antonio Spursa iznenadila zaista fantastična reklama koja se prostirala od video-kocke na krovu preko parketa i sve je bilo povezano.

U pitanju je bio potpuno novi, premijerni trejler igre, koji do sada nismo imali prilike da vidimo i prikazan je tako da savršeno prati 3d prostor terena i koristi ih tako da napravi osećaj prostora i visine i u samom trejleru.

Da vas ne bismo više zbunjivali rečima, jednostavno, pogledajte sam video i kako je to izgledalo na snimku ispod.

God of War izlazi 20. aprila za PlayStation 4, piše play.co.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: