Fenomenalna God of War reklama na NBA utakmici /VIDEO

Da marketing u moderno doba čini bar jedno 50% troškova u razvoju igara, već odavno nije nikakva tajna, ali se uvek iznenadimo kada vidimo koliki megalomanski poduhvati se preduzimaju u reklamiranju pojedinih naslova.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/PlayStation
Foto: Youtube Screenshot/PlayStation

Tako je u subotu na nedelju uveče u Oracle Areni sve pristune navijače Golden State Warriorsa na meču protiv San Antonio Spursa iznenadila zaista fantastična reklama koja se prostirala od video-kocke na krovu preko parketa i sve je bilo povezano.

U pitanju je bio potpuno novi, premijerni trejler igre, koji do sada nismo imali prilike da vidimo i prikazan je tako da savršeno prati 3d prostor terena i koristi ih tako da napravi osećaj prostora i visine i u samom trejleru.

Da vas ne bismo više zbunjivali rečima, jednostavno, pogledajte sam video i kako je to izgledalo na snimku ispod.

God of War izlazi 20. aprila za PlayStation 4, piše play.co.rs.

Vesti

"Hakovanje benzinske stanice": Prijave za prvi NIS hakaton u toku

Kompanija NIS će od 02. do 04. marta 2018. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizovati prvi NIS hakaton. Tema i zadatak za učesnike događaja biće „Hakovanje benzinske stanice“, dok će nagradni fond za tri najbolja rešenja iznositi ukupno 5 000 evra. NIS hakaton će se održati u centru za inovacije Playground na adresi Kralja Milana 10, a rok za prijave je 25. februar.

Vesti utorak 20.02. 17:30 Komentara: 0

Kako GDPR čuva sajber ličnost – na DIDS 2018

Devetu godišnju konferenciju o Internetu u Srbiji – DIDS 2018, organizuje Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), 6. i 7. marta, u Hotelu "Metropol Palace" u Beogradu, pod sloganom "Čuvari internet identiteta“.

Vesti utorak 20.02. 12:03 Komentara: 0
strana 1 od 1726 idi na stranu