Fenomenalna God of War reklama na NBA utakmici /VIDEO

Da marketing u moderno doba čini bar jedno 50% troškova u razvoju igara, već odavno nije nikakva tajna, ali se uvek iznenadimo kada vidimo koliki megalomanski poduhvati se preduzimaju u reklamiranju pojedinih naslova.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/PlayStation
Foto: Youtube Screenshot/PlayStation

Tako je u subotu na nedelju uveče u Oracle Areni sve pristune navijače Golden State Warriorsa na meču protiv San Antonio Spursa iznenadila zaista fantastična reklama koja se prostirala od video-kocke na krovu preko parketa i sve je bilo povezano.

U pitanju je bio potpuno novi, premijerni trejler igre, koji do sada nismo imali prilike da vidimo i prikazan je tako da savršeno prati 3d prostor terena i koristi ih tako da napravi osećaj prostora i visine i u samom trejleru.

Da vas ne bismo više zbunjivali rečima, jednostavno, pogledajte sam video i kako je to izgledalo na snimku ispod.

God of War izlazi 20. aprila za PlayStation 4, piše play.co.rs.

Vesti

Majneri kriptovaluta u 2017. kupili 3 miliona grafičkih kartica

Iako je vrednost Bitcoina, ili bilo koje druge kriptovalute, izuzetno nestabilna, mnogi se hvataju u koštac sa tim rizikom u nadi da će zaraditi ogromnu sumu novca. Taj rizik se najviše isplatio prodavcima grafičkih kartica, pošto su u 2017. godini majneri kupili čak 3 miliona kartica ukupne vrednosti od 776 miliona dolara.

Vesti sreda 28.02. 21:20 Komentara: 10
strana 1 od 53 idi na stranu