Relic diže ruke od Dawn of War 3

Kada se pojavio proleća ove godine, nesrećni Dawn of War 3 bio je meta raznih kritika.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/Chapter Master Valrak
Foto: Youtube Screenshot/Chapter Master Valrak

Isprva je igra pokupila oduševljenje publike zbog zaista neverovatnog trejlera koji je pratio najavu igre, ali su onda stigli i prvi snimci iz igre i oduševljenje je polako prelazilo u nezadovoljstvo fanova, kako Warhammer 40k, tako i ljubitelja strategija.

Glavne kritike su išle na račun “dečije” i šarenolike grafike koja nije bila u duhu WH40k univerzuma, ali i na račun toga što je igra nekako odlazila još dalje od RTS žanra i sve više je počela da liči na mobu.

U Play!Zine recenziji smo došli na kraju do zaključka koji se ispostavio tačnim, a to je da će igra zbog svog pokušaja da se svidi svima, na kraju završiti tako što će odbiti i jedne i druge, što se i desilo.

Iz Relic Entertainment su poručili da nažalost igra nije “pogodila” onoliko koliko su oni želeli i da im je zbog toga u kompaniji “i kao biznisu i kao ljudima koji prave video igre krivo”.

Kažu da nažalost igra nije postala dovoljno velika da bi se opravdala dalja ulaganja u novi sadržaj, te da će najveći broj resursa unutar kopmanije sada preći na rad drugih naslova Relica, dok će se sa SEGA-om i Game Workshop razgovarati o daljoj strategiji i planovima za DoW 3.

Ovo verovatno znači i da će igra ostati na svega 3 prvobitne rase, što je daleko, daleko ispod raznovrsnosti koje su imale prethodne 3 igre.

Podsećamo, Relic Entertainment je angažovan da radi na Age of Empires IV, što je trenutno najveći fokus kompanije.

Izvor: play.co.rs

Vesti

Majneri kriptovaluta u 2017. kupili 3 miliona grafičkih kartica

Iako je vrednost Bitcoina, ili bilo koje druge kriptovalute, izuzetno nestabilna, mnogi se hvataju u koštac sa tim rizikom u nadi da će zaraditi ogromnu sumu novca. Taj rizik se najviše isplatio prodavcima grafičkih kartica, pošto su u 2017. godini majneri kupili čak 3 miliona kartica ukupne vrednosti od 776 miliona dolara.

Vesti sreda 28.02. 21:20 Komentara: 10
strana 1 od 53 idi na stranu