Koju aplikaciju ste obrisali u poslednje vreme?

Koliko puta ste osetili potrebu da obrišete neku od aplikacija na svom smartfonu?

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Po ko zna koji put, shvatili ste da ste proveli sate i sate listajući fotografije svojih poznanika, gledajući memeove, smešne klipove... I dosta vam je više svega.

Doneli ste odluku da se rešite iritantnih ljudi, upijanja beskorisnih informacija, dosadnih reklama, pa i narušavanja privatnosti - svega onoga što predstavlja sastavni deo društvenih mreža.

Naravno, to na početku deluje lako.

Sve što treba da uradite jeste da javite svojim prijateljima i poznanicima da ste obrisali određenu aplikaciju za razgovor, i sačekate nekoliko dana kako biste se uverili da vam niko neće poslati ništa.

U međuvremenu vam je postalo jasno da su tehnološke kompanije izuzetno dobre u dizajniranju servisa namenjenih trošenju što veće količine vašeg slobodnog vremena i odvraćanju vaše pažnje od produktivnih aktivnosti. I nekako imate utisak da niste jedina osoba koja se tako oseća.

Naravno, samo vi, i isključivo vi, birate kako ćete provesti svoje slobodno vreme. Možda nije neophodno da uvek nosite telefon svuda sa sobom, da ga ne ispuštate iz ruku u toku dana?

Možda je krajnje vreme da se udaljite od nekih servisa zbog kojih se baš i ne osećate najbolje, ili vam jednostavno nisu korisni, pa ni zanimljivi?

Da li ste učinili nešto tako u skorije vreme?

I da li postoji neka aplikacija koju biste želeli da obrišete, a iz nekog razloga niste?

Vašu priču ispričajte u sekciji sa komentarima.

Vesti

Majneri kriptovaluta u 2017. kupili 3 miliona grafičkih kartica

Iako je vrednost Bitcoina, ili bilo koje druge kriptovalute, izuzetno nestabilna, mnogi se hvataju u koštac sa tim rizikom u nadi da će zaraditi ogromnu sumu novca. Taj rizik se najviše isplatio prodavcima grafičkih kartica, pošto su u 2017. godini majneri kupili čak 3 miliona kartica ukupne vrednosti od 776 miliona dolara.

Vesti sreda 28.02. 21:20 Komentara: 10
strana 1 od 53 idi na stranu