Overwatch liga prve nedelje privukla preko 10 miliona gledalaca

Blizzardova Overwatch liga već na samom početku beleži ogromnu popularnost, pošto je samo tokom prve nedelje ovo takmičenje pratilo preko 10 miliona gledalaca. A svakog minuta je bilo u proseku 280.000 ljudi koji su gledali okršaje u ovoj hero pucačini.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Najviše pažnje je privukao meč između timova Seoul Dynasty i Dallas Fuel, pošto je on zabeležio najveći broj gledalaca u jednom trenutku, čak 437.000 njih.

U statistiku nisu uračunate osobe koje su takmičenje pratili iz Blizzardove Arene u Los Anđelesu, ali je i njih bilo u velikom broju, o čemu govori podatak da su sve karte bile rasprodate.

Ovo znači da će se 90 miliona dolara za kupovinu ekskluzivnih prava za prenos Overwatch lige kompaniji Twitch veoma brzo isplatiti, pošto ona, logično, ima najvećeg udela u strimovanju, dok postoji i nekoliko kineskih partnera, poput Panda TV i NetEase CC.

Do finala lige, zakazanog za leto, broj gledalaca će nastaviti da raste, a ko zna, možda se postavi i novi rekord.

Izvor: play.co.rs

Vesti

Fejsbuk štiti rasističke stranice jer mu donose profit?

Fotografije i video zapisi dece, nasilan govor mržnje i rasistički sadržaji ne uklanjaju se odmah ili automatski sa ove društvene mreže, a prikriveni reporter Dispačesovog četvrtog kanala snimao je ljude iz Fejbuka koji odlučuju o tome da li neki sadržaj treba ukloniti sa mreže.

Vesti utorak 17.07. 13:26 Komentara: 3

iPhone modeli za 2019. dobijaju LG displeje

Proizvođač ekarana LG Display će, prema potpisanom ugovoru, tokom druge polovine ove godine početi da isporučuje svoje OLED i LCD ekrane kompaniji Apple, navodi sajt Digitimes pozivajući se na izvore iz Južne Koreje.

Vesti ponedeljak 16.07. 16:16 Komentara: 22
strana 1 od 1784 idi na stranu