Overwatch liga prve nedelje privukla preko 10 miliona gledalaca

Blizzardova Overwatch liga već na samom početku beleži ogromnu popularnost, pošto je samo tokom prve nedelje ovo takmičenje pratilo preko 10 miliona gledalaca. A svakog minuta je bilo u proseku 280.000 ljudi koji su gledali okršaje u ovoj hero pucačini.

Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Najviše pažnje je privukao meč između timova Seoul Dynasty i Dallas Fuel, pošto je on zabeležio najveći broj gledalaca u jednom trenutku, čak 437.000 njih.

U statistiku nisu uračunate osobe koje su takmičenje pratili iz Blizzardove Arene u Los Anđelesu, ali je i njih bilo u velikom broju, o čemu govori podatak da su sve karte bile rasprodate.

Ovo znači da će se 90 miliona dolara za kupovinu ekskluzivnih prava za prenos Overwatch lige kompaniji Twitch veoma brzo isplatiti, pošto ona, logično, ima najvećeg udela u strimovanju, dok postoji i nekoliko kineskih partnera, poput Panda TV i NetEase CC.

Do finala lige, zakazanog za leto, broj gledalaca će nastaviti da raste, a ko zna, možda se postavi i novi rekord.

Izvor: play.co.rs

Vesti

Koliko zrače pametni telefoni?

Rasprave o tome zrače li pametni telefoni, a i mobilni pre njih, i koliko, vode se već godinama. I dok proizvođači tvrde da su njihovi uređaji sigurni i u skladu sa svim propisima, lekari ipak upozoravaju da bi trebalo da budemo oprezni prilikom dugotrajnog korišćenja pametnih telefona.

Vesti ponedeljak 19.02. 08:20 Komentara: 2
strana 1 od 1725 idi na stranu