Najavljen Two Point Hospital, duhovni nastavak Theme Hospital

Nakon 20 godina od izlaska kultnog klasika i simulatora poslovanja, Theme Hospital, najavljen je njegov duhovni nastavak u vidu Two Point Hospital, iza kojeg stoji istoimeni studio, sačinjen od developera koji su radili na samom originalu.

Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Ovde će igrači imati zadatak da izgrade bolnicu i prilagode je svom ukusu, a zatim započnu lečenje pacijenata od svakojakih i otkačenih bolesti. Takođe, postoji mogućnost odabira osoblja i njihovog obučavanja, kao i širenja organizacije i medicinskog znanja.

Pored singplejera, moguća je i saradnja sa ostalim igračima u istraživanjima, ali i takmičenje kroz kompetitivni multiplejer.

Suosnivač studija Two Points, Geri Kar, je izjavio kako je nakon odlaska iz Bullfrog studija (odgovornog za Theme Hospital) i nakon 20 godina gajio ambiciju kao kreiranju ovakvih naslova.

“Vrednosti su i dalje iste, humor je važan. Theme Hospital je imao svoj čudni pristup ka žanru simulacija. Nije bio previše ozbiljan, ali je zapravo bio odlična simulacija”, dodao je on.

Two Point Hospital izlazi za PC na jesen ove godine.

Izvor: play.co.rs

Vesti

"Hakovanje benzinske stanice": Prijave za prvi NIS hakaton u toku

Kompanija NIS će od 02. do 04. marta 2018. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizovati prvi NIS hakaton. Tema i zadatak za učesnike događaja biće „Hakovanje benzinske stanice“, dok će nagradni fond za tri najbolja rešenja iznositi ukupno 5 000 evra. NIS hakaton će se održati u centru za inovacije Playground na adresi Kralja Milana 10, a rok za prijave je 25. februar.

Vesti utorak 20.02. 17:30 Komentara: 0

Kako GDPR čuva sajber ličnost – na DIDS 2018

Devetu godišnju konferenciju o Internetu u Srbiji – DIDS 2018, organizuje Fondacija "Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), 6. i 7. marta, u Hotelu "Metropol Palace" u Beogradu, pod sloganom "Čuvari internet identiteta“.

Vesti utorak 20.02. 12:03 Komentara: 0
strana 1 od 1726 idi na stranu