Kineski OnePlus kreće u osvajanje Amerike

Vodeći ljudi kineske kompanije OnePlus, izvršni direktor Pit Lau i suosnivač i direktor za globalno tržište Karl Pei, najavili su potencijalnu saradnju sa američkim telekomunikacionim operaterima.

Izvor: B92
Podeli
Printscreen YouTube/OnePlus
Printscreen YouTube/OnePlus

Samo prisustvo te kompanije na ovogodišnjem CES sajmu u Las Vegasu označilo je nameru te komapnije za širenjem na američko tržište.

Lau i Pei su, u intervjuu koji su dali tokom CES-a, govorili o potencijalnoj saradnji sa američkim operaterima u plasiranju njihovih uređaja na tom tržištu, prenosi Bug.

Oni su potvrdili da OnePlus radi na novom pametnom telefonu koji bi na tržištu trebalo da se pojavi u drugom kvartalu ove godine (baš u vreme kada se prošle godine pojavio OnePlus 5).

Stigla je i potvrda da će taj pametni telefon imati Qualcommov Snapdragon 845 čipom, koji je predstavljen u decembru 2017. godine.

Vesti

Objavljene glavne teme panela na NEM-a 2018.

NEM 2018, najveće okupljanje TV industrije u regiji CEE, održaće se od 11. do 14. juna, šestu godinu zaredom, u Dubrovniku. Do službenog otvaranja događaja ostalo je tek nekoliko meseci, pa se polako objavljuju detalji bogatog programa NEM-a 2018.

Vesti ponedeljak 19.03. 17:17 Komentara: 0

Apple pravi ekrane u "tajnom postrojenju" u SAD?

Poznato je da kompanija Apple trenutno ulaže milione u razvoj MicroLED panela, kako bi u svoje uređaje mogao da ugrađuje svetlije, brže i bojama "zasićenije" ekrane, koji su ujedno energetski efikasniji od postojećih, a izgleda da već postoji "tajno postrojenje" koje se time bavi.

Vesti ponedeljak 19.03. 14:52 Komentara: 21

"Androidi su bezbedni onoliko koliko i iPhone"

Kada je reč o bezbednosnim problemima pametnih telefona, bezbednosni analitičari skoro uvek bi govorili o Googleovom Androidu, iako Appleov mobilni operativni sistem nije nedodirljiv. Ipak, većina propusta i napada zabeležena je upravo na telefonima koje pokreće Android.

Vesti ponedeljak 19.03. 08:20 Komentara: 2
strana 1 od 1738 idi na stranu