Apple ima ponudu za korisnike usporenih iPhonea

Iako se kompanija Apple izvinila zbog usporavanja starijih modela iPhonea s ciljem produžavanja trajanja baterije, izvinjenje njihovim korisnicima nije mnogo pomoglo.

Tehnopolis

Izvor: klix.ba

Subota, 30.12.2017.

21:30

Apple ima ponudu za korisnike usporenih iPhonea
Foto: Getty

Kompanija je zato vlasnicima iPhonea 6 ponudila da zamene baterije za 50 američkih dolara jeftiniji iznos nego što je to do sada bio slučaj (29 umesto 79 dolara). Saopšteno je i da ponuda važi od kraja januara do kraja decembra 2018. godine.

U međuvremenu Apple je otišao i korak dalje, pa je korisnicima starijih verzija iPhonea omogućio da već od danas po sniženoj ceni izvrše zamenu baterije.

Iz Applea su naveli da će im trebati više vremena, ali da su na kraju doneli odluku da klijentima odmah daju mogućnost zamene po sniženim cenama.

Uprkos tvrdnjama Apple da su agresivnije upravljali radom uređaja kako bi maksimalno produžili radni vek baterije, američka kompanija susrela se sa desetinama tužbi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: