Honor predstavio dva nova smartfona

Honor je predstavio dva nova smartfona flagship View 10 i 7X osrednjih specifikacija.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Smartfon View 10 poseduje AI (artificial intelligence) procesor, koji omogućava bolje fotografije, optimizaciju sistema smartfona i čini korišćenje uređaja još lakšim i jednostavnijim.

View 10 poseduje 6-inčni Full HD ekran, dve zadnje kamere od 16 i 20 megapiksela, 6 GB RAM-a, prednju kameru od 13 megapiksela, tehnologiju za brzo punjenje i softver zasnovan na Androidu 8. Baterija od 3.650 mAh može do 50 odsto da se napuni za 30 minuta.

Takođe, ovaj uređaj poseduje tehnologiju 3D Facial Animation koja je veoma slična Appleovom Animojiu i prati facijalne ekspresije i prenosi ih na životinjski lik.

"Želimo da budemo prijatelji mladim ljudima", rekao je predsednik kompanije Honor George Zhao tokom predstavljanja smartfona u Londonu.

Honor naglašava AI mogućnosti svog uređaja pomoću čipa Kirin 970, a smartfon poseduje tehnologiju otključavanja prepoznavanjem lica, "pametnu" orijentaciju ekrana tako da ne menja orijentaciju ako ga koristite npr. u krevetu, kao i "pametno" zaključavanje notifikacija. Na raspolaganju je i funkcija fotografisanja znaka na drugom jeziku, koji se može prevesti na engleski jezik.

View 10 će biti dostupan u plavoj i crnoj boji, a prodaja počinje 8. januara po ceni od 510 evra.

Honor je predstavio i pristupačniji model 7X sa 5,93-inčnim ekranom od ivice do ivice. Ovaj uređaj takođe ima dve zadnje kamere, 16 i 2 megapiksela s automatskim fokusiranjem. Dobio je 4 GB RAM-a i bateriju od 3.340 mAh, koja može da traje duže od jednog dana s jednim punjenjem. Cena ovog uređaja iznosi 306 evra i već je dostupan na tržištu.

Vesti

Review: Sword Art Online: Fatal Bullet

Sword Art Online je svoj život započeo kao serijal laganih novela koja je zbog svog settinga veoma dobro reagovala sa japanskom mladom publikom, dovoljno da bude pretvorena u manga strip pa zatim i anime serijal, koji je isto toliko dobro prošao, ako ne i bolje.

Vesti petak 16.03. 12:30 Komentara: 0

Webiz već sada nadmašio prošlogodišnju konferenicju

Ostalo je još malo vremena do šeste Webiz konferencije u Zrenjaninu koja se održava od 23. do 25. marta u hotelu Vojvodina. U Webiz timu kažu da je odziv učesnika izuzetan i da će ove godine biti prinuđeni da prijave zatvore nešto ranije. Predavači iz zemlje i inostranstva, zanimljive teme i predavanja, radionice i paneli, ali i potpuno novi formati, dovoljan su razlog da Zrenjanin od 23. do 25. marta.

Vesti petak 16.03. 11:41 Komentara: 0
strana 1 od 1738 idi na stranu