Honor predstavio dva nova smartfona

Honor je predstavio dva nova smartfona flagship View 10 i 7X osrednjih specifikacija.

Izvor: klix.ba
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Smartfon View 10 poseduje AI (artificial intelligence) procesor, koji omogućava bolje fotografije, optimizaciju sistema smartfona i čini korišćenje uređaja još lakšim i jednostavnijim.

View 10 poseduje 6-inčni Full HD ekran, dve zadnje kamere od 16 i 20 megapiksela, 6 GB RAM-a, prednju kameru od 13 megapiksela, tehnologiju za brzo punjenje i softver zasnovan na Androidu 8. Baterija od 3.650 mAh može do 50 odsto da se napuni za 30 minuta.

Takođe, ovaj uređaj poseduje tehnologiju 3D Facial Animation koja je veoma slična Appleovom Animojiu i prati facijalne ekspresije i prenosi ih na životinjski lik.

"Želimo da budemo prijatelji mladim ljudima", rekao je predsednik kompanije Honor George Zhao tokom predstavljanja smartfona u Londonu.

Honor naglašava AI mogućnosti svog uređaja pomoću čipa Kirin 970, a smartfon poseduje tehnologiju otključavanja prepoznavanjem lica, "pametnu" orijentaciju ekrana tako da ne menja orijentaciju ako ga koristite npr. u krevetu, kao i "pametno" zaključavanje notifikacija. Na raspolaganju je i funkcija fotografisanja znaka na drugom jeziku, koji se može prevesti na engleski jezik.

View 10 će biti dostupan u plavoj i crnoj boji, a prodaja počinje 8. januara po ceni od 510 evra.

Honor je predstavio i pristupačniji model 7X sa 5,93-inčnim ekranom od ivice do ivice. Ovaj uređaj takođe ima dve zadnje kamere, 16 i 2 megapiksela s automatskim fokusiranjem. Dobio je 4 GB RAM-a i bateriju od 3.340 mAh, koja može da traje duže od jednog dana s jednim punjenjem. Cena ovog uređaja iznosi 306 evra i već je dostupan na tržištu.

Vesti

strana 1 od 53 idi na stranu