Amerikanci na putu da pokvare internet [podcast]

U ovoj epizodi pitamo se da li smo na putu bez povratka. Šta će biti sa internetom između američkog ukidanja mrežne neutralnosti i istorijske vrednosti Bitcoina, kako će i da li će (de)regulacija i blockchain promeniti internet zauvek.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Dvadeset deveti Tehnopolis stavili smo u sredinu izbora između plave i crvene pilule, "teške" teme o budućnosti resursa bez kog bi bilo teško zamisliti moderni život i šarenilo novih "najboljih" i "najlepših" telefona slikaju pejzaž nad kojim smo se pitali i snimili nove minute našeg omiljenog podcasta.

Hvala na učešću u anketi, u sledećim epizodama očekujte iPhone X i detaljno seciranje domaće ponude pametnih telefona.

Pratite nas na YouTubeu, Mixcloudu, Twitteru (Aleksandar, Ivan), Viberu, preko RSS-a, ocenite nas u iTunesu ili gde god nas slušate, ostavite komentar i pomozite nam da budemo još bolji, veliko hvala na slušanju!

Vesti

Bitkoin dostigao rekordnu vrednost

Kriptovaluta Bitkoin je u sredu zabeležila rekord šestodnevnog rasta, a za 12 sati je vrednost je porasla za 1.000 dolara i dostigao neverovatnu vrednost od 11.000 dolara! Kroz samo par sati vrednost je pala na 9.500 hiljada dolara u Bitstampu, predstavništvu u Luksemburgu.

Vesti četvrtak 30.11. 12:35 Komentara: 27
strana 1 od 52 idi na stranu