Marvel Heroes igrači traže da im se vrati novac

Dizni je nedavno objavio da prekida saradnju sa developerom Gazzilion i da ujedno gasi MMO nalik Diablu, Marvel Heroes, što znači da će mnogi igrači ostati virtuelnih dobara i novca uloženog putem mikrotransakcija.

Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Pred najvećim problemom su oni koji su novac uložili u kratkom periodu pre donošenja ove nagle odluke, kao i igrači na konzolama, koji su u Marvel Heroes imali prilike da uživaju samo par meseci.

Novac se najviše trošio na otključavanje brojnih heroja, koji su koštali po 7 dolara i dodatne opreme.

Na redditu se javlja veliki broj ljudi koji žele povraćaj novca ili su tu oni koji su ve pokušali da povrate svoje i govore o svojim iskustvima.

Igrači na Xbox su uglavnom bili uspešni sa dobijanjem svog novca nazad, neki su povratili čak i ono što su uložili tokom popusta, neki su povratili sume od preko 400$ iako se radi o novcu koji su uložili na samom izlasku igre za Xbox konzole.

Sa druge strane, igrači na Playstation konzoli nemaju uspeha u razovoru sa PSN podrškom i očajnički pokušavaju da vrate svoje pare.

Izvor: play.co.rs

Vesti

Crytek tužio developere igre Star Citizen

Izgleda da razvojni studio igre Star Citizen, Cloud Imperium Games, još uvek nije skroz raskrstio sa Crytekom, pošto je sada pokrenuta tužba zbog kršenja ugovora i autorskih prava, iako su pre godinu dana objavili prestanak korišćenja njihovog endžina i prešli na Amazonov Lumberyard enžin.

Vesti petak 15.12. 11:10 Komentara: 1
strana 1 od 1696 idi na stranu