Najmanji Android telefon na svetu /VIDEO

Dok Apple kontanstno pronalazi nove načine da bude revolucionar u industriji pametnih telefona, jedna druga kompanija pokušava da nas vrati u jednostavnija, mirnija i svakako jeftinija vremena.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 07.11.2017.

10:45

Najmanji Android telefon na svetu /VIDEO
foto: screenshot

Kompanija FutureModel planira da lansira uređaj pod nazivom NichePhone-S krajem meseca koji radi na operativnom sistemu Andorid, ali ne može da obavlja ništa osim pozive, SMS i strimuje muzuiku. Slične je veličine i oblika kao kreditna kartica i izgleda kao mali kalkulator.

Telefon će se pojaviti na tržištu 10. novembra u Japanu i koštaće 95 dolara. Radi na operativnom sistemu Andorid 4.2, a ekran izgleda isto kao ekran na kalkulatoru.

Pogledajte najpraktičniji i najjeftiniji telefon na svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: