Samsung u novoj reklami ponizio Apple za sve pare

Dugo je prošlo otkako je Samsung poslednji put napravio šalu na račun kompanije Apple i naglasio inferiornost iPhone-a u odnosu na Samsung...

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.11.2017.

14:22

Samsung u novoj reklami ponizio Apple za sve pare
foto: screenshot

U novom snimku koji je pušten uoči početka prodaje modela iPhone X, Samsung se našalio na račun kompanije Apple i komentara ljubitelja Androida koji ističu da iPhone sve novitete uvodi tek posle Samsunga.

U poslednjoj reklami prikazuje se odrastanje glavnog lika koji je prvi iPhone kupio 2007. godine i sa svakim novim modelom se sve više razočarava u njega. Video prikazuje i njegovu patnju kada je kupio iPhone 7 i shvatio da nema ulaz za slušalice, a onda je „teška srca“ odlučio da se prebaci na Samsung kada je i „procvetao“.

Pogledajte najnoviju reklamu za Samsung koja, simbolično, nosi naziv “Growing up“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: