Samsung Galaxy S9 neće imati izlaz za slušalice

I pored toga što su prvi izveštaji navodili da će 3.5 mm audio izlaz biti "ključna prodajna karakteristika u odnosu na konkurente", novi podaci za modele Galaxy S9 i Galaxy S9+, navode da ti telefoni, ipak neće imati klasičan izlaz za slušalice.

Tehnopolis

Izvor: B92, Mondo.rs, Phonearena.com

Utorak, 31.10.2017.

08:28

Samsung Galaxy S9 neće imati izlaz za slušalice
GettyImages

Umesto toga, telefoni će najverovatnije imati skener otiska prsta ispod ekrana.

PhoneArena objavila je šematske prikaze Galaxy S9 i Galaxy S9+ telefona, čiji je dizajn izuzetno sličan Galaxy S8 Duosu, ali sa gotovo neprimetnom donjom ivicom. Na tom mestu će, navodno, biti prvi skener otiska prsta ugrađen pod ekranom, šta su pokušali da urade Apple za iPhone X, ali i Samsung za Galaxy Note 8. Pored toga, Galaxy S9 i S9+ će imati unapređeno (3D) skeniranje lica i očiju, dvostruku poleđinsku kameru od 16 megapiksela i dvostruku prednju kameru od 12 megapiksela, vodootporno kućište i ekran dijagonale čak 5.8 inča, odnosno 6.2 inča za S9+ model.

Ukoliko Samsung ne ugradi senzor otiska prsta ispod ekrana sa prednje strane, onda će on biti montiran nazad, ali u drugačijem maniru nego na S8 modelima.

Takođe, dobra stvar je, u slučaju eventualnog izbacivanja 3.5 mm audio džeka, to što će Samsung Galaxy S9 i S9+ podržavati bežično punjenje, pa će korisnici biti u prilici da slušaju muziku istovremeno sa punjenjem telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: