Samsung predstavio novi tablet, evo kome je namenjen

Samsung je predstavio Galaxy Tab Active2, novi robusni tablet namenjen poslovnim korisnicima.

Izvor: tportal.hr
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Samsung Galaxy Tab Active2 poseduje sertifikat MIL-STD-810 koji garantujw izdržljivost tableta pod ekstremnim pritiskom, temperaturama, okolnim uslovima, vibracijama i padovima.

Novi uređaj nudi već dobro poznate funkcije kao što je zaštitna navlaka koja umanjuje jačinu udarca na uređaj u slučaju pada s visine do 1.2 metra, IP68 otpornosti na vodu i prašinu i ekran prilagođen dodiru mokrim rukama ili u rukavicama.

Ove funkcije korisnicima omogućavaju veću izdržljivost u ekstremnim uslovima jednostavnim dizajnom i interfejsom za držanje, kao i unos podataka jednom rukom.

Tanki i lagani tablet u klasi dizajniranoj posebno za ergonomiju profesionalaca ima i funkcije koje proširuju produktivnost alata za zaposlene, uključujući novu, popularnu i naprednu S Pen olovku koja pruža mogućnost preciznog unosa s nivoom pritiska od 4096 i funkcijama vazdušne naredbe.

Koristeći unapređenu prednju kameru od 5MP, odnosno odnosno zadnju kameru od 8MP s autofokusom, poslovni korisnici moći će da stvaraju kvalitetnije fotografije za profesionalnu upotrebu, na primer za ličnu kartu ili pasoš.

Novi čitač otiska prsta obezbeđuje poboljšanu sigurnosnu proveru autentičnosti, a funkcija prepoznavanja lica je prikladna opcija za otključavanje uređaja jednom rukom.

Opremljeni novim žiroskopom i geomagnetnim senzorima, profesionalci će uživati u širokom rasponu mogućnosti koje pruža proširena stvarnost (AR). Ona sada, zahvaljujući tabletu Galaxy Tab Active2, može da se koristi u svrhu obuke zaposlenih, odnosno iskustva korisničke podrške koja kompanijama omogućava trening zaposlenih u realističnom okruženju pre nego što dođu do svog radnog mesta. Sadrži i karakteristiku NFC.

Vesti

Šta to mudro krije Galaxy S9?

Ostalo je još samo deset dana do predstavljanja najnovijeg modela Samsung Galaxy S9. Samsung je objavio niz snimaka na svojim YouTube kanalima u kojima nagoveštava svoj najpametniji model.

Vesti četvrtak 15.02. 09:30 Komentara: 12
strana 1 od 1724 idi na stranu