Nova opcija razbesnela korisnike Instagrama

Popularna platforma za razmenu fotografija Instagram dodala je opciju pravljenja anketa u okviru InstaStory (Polls sticker), omogućavajući korisnicima da postave pitanje, pozovu svoje pratioce da glasaju za neku od ponuđenih opcija i vide rezultate u realnom vremenu.

Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Međutim, mnogi korisnici našli su se u nebranom grožđu kada su shvatili da njihovi glasovi nisu bili anonimni.

Oni su svoje nezadovoljstvo izrazili na Twitteru:

Instagram je prethodno najavio novu opciju u svom blog postu, u kojem se jasno navodi da će korisnici moći da vide ko je glasao za koju opciju.

"Da biste videli rezultate ankete, otvorite spisak onih koji su glasali. Tu ćete videti sve što je potrebno da dobijete najbolji odgovor na svoje pitanje. Ne samo da ćete videti koliko glasova je dobila svaka ponuđena opcija u anketi, već ćete moći da vidite ko je sve glasao i koje je opcije odabrao", navodi se.

"Na taj način ćete moći da uporedite svoje glasove sa glasovima svojih pratilaca i prijatelja. I baš kao Story, vaša anketa i njeni rezultati nestaće nakon 24 sata", piše.

Nažalost, čini se da veliki broj korisnika nije video post, prenosi Independent.

Vesti

Kako promene na Fejsbuku utiču na portale u Srbiji?

Nalog svakog korisnika Fejsbuka u Srbiji više nije prenatrpan vestima, “klik bajtovima” i napadnim video-sadržajem sa brojnih stranica. Ipak, sajt lista Danas je istraživao koliko je novo pravilo Fejsbuka za odvajanje privatnih i poslovnih profila uticalo na onlajn medije i sajtove u zemlji.

Vesti utorak 31.10. 17:59 Komentara: 27

Samsung Galaxy S9 neće imati izlaz za slušalice

I pored toga što su prvi izveštaji navodili da će 3.5 mm audio izlaz biti "ključna prodajna karakteristika u odnosu na konkurente", novi podaci za modele Galaxy S9 i Galaxy S9+, navode da ti telefoni, ipak neće imati klasičan izlaz za slušalice.

Vesti utorak 31.10. 08:28 Komentara: 24
strana 1 od 51 idi na stranu