Nova opcija razbesnela korisnike Instagrama

Popularna platforma za razmenu fotografija Instagram dodala je opciju pravljenja anketa u okviru InstaStory (Polls sticker), omogućavajući korisnicima da postave pitanje, pozovu svoje pratioce da glasaju za neku od ponuđenih opcija i vide rezultate u realnom vremenu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

19:30

Nova opcija razbesnela korisnike Instagrama
Foto: Gettyimages

Međutim, mnogi korisnici našli su se u nebranom grožđu kada su shvatili da njihovi glasovi nisu bili anonimni.

Oni su svoje nezadovoljstvo izrazili na Twitteru: Instagram je prethodno najavio novu opciju u svom blog postu, u kojem se jasno navodi da će korisnici moći da vide ko je glasao za koju opciju.

"Da biste videli rezultate ankete, otvorite spisak onih koji su glasali. Tu ćete videti sve što je potrebno da dobijete najbolji odgovor na svoje pitanje. Ne samo da ćete videti koliko glasova je dobila svaka ponuđena opcija u anketi, već ćete moći da vidite ko je sve glasao i koje je opcije odabrao", navodi se.

"Na taj način ćete moći da uporedite svoje glasove sa glasovima svojih pratilaca i prijatelja. I baš kao Story, vaša anketa i njeni rezultati nestaće nakon 24 sata", piše.

Nažalost, čini se da veliki broj korisnika nije video post, prenosi Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: