PC Press #247 -obavezno jesenje štivo u svim digitalnim formatima

Sa oktobarskim gužvama, studentarijom koja juri na predavanja i jesenjim kišama, na digitalne i one druge kioske stiže nam i novi PC Press, broj 247. Od narednog broja PC Press ćete moći da čitate preko bilo kog browser-a, desktop ili mobilnog, bez ikakvih ograničenja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 06.10.2017.

11:00

PC Press #247 -obavezno jesenje štivo u svim digitalnim formatima

Kako biste vi dizajnirali svoju kućnu mrežu i napravili osnovu lične pametne kuće? Dajemo vam neke predloge i savete.

Obišli smo i IFA sajam i otkrili kako je to biti sa svih strana okružen novim stvarima. Reći ćemo samo da su virtuelna realnost i dronovi stvari bez kojih se u 2018. neće moći.

I umetnici imaju svoj kutak u PC Press #247, a priča ide u smeru štampača kojim vaše kreacije možete pretvoriti u realnost. Slično je i sa hologramskim stolom: Je l’ neko rekao Minority Report?

Naravno, bez pametnih telefona ne može da prođe nijedan broj PC-ja, pa smo i ovoga puta testirali Samsung Note 8 i ispratili Apple novitete sa njihove “uzbudljive” konferencije.

Tu je i pregršt uređaja: Najbolja kupovina jeseni kada su prenosni računari u pitanju – Acer Swift 1, ultimativni gejmerski miš – Logitech G903, koji osim odlične genetike donosi i opciju bežičnog punjenja. Za one koji spremaju svoj novi PC, tu je i novost na našem tržištu – Gigabyte AORUS AC300 kućište, ali i LC-Power rešenje za LED rasvetu unutar istog.

Videćete, između i ostalog šta Google traži u školskoj klupi i zbog čega je devojačko ime Pandorine kutije – Internet.

Aktuelni broj, te šestomesečnu ili godišnju pretplatu na “PC” možete obezbediti na:

http://prodavnica.pcpress.rs/

Besplatne aplikacije za čitanje digitalnih izdanja preuzmite sa adresa:

https://goo.gl/DbCF5G (Android)

http://apple.co/1Hg4Csr (iOS)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: