Novi GoPro je "najsvestraniji kreativni alat ikada napravljen"

GoPro je, nakon višemesečnog testiranja od strane za tu priliku posebno odabranih ljudi, u pretprodaju pustio svoju novu GoPro Fusion kameru.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 30.09.2017.

20:29

Novi GoPro je
Printscreen YouTube/GoPro

Fusion je prva kamera tog proizvođača za snimanje videozapisa od 360 stepeni, za koju oni koji su je koristili tvrde da je "najsvestraniji kreativni alat ikada napravljen". Njegova najznačajnija karakteristika je mogućnost snimanja VR videa u rezoluciji 5.2K.

Kamera je opremljena dvostrukim sočivima, vodootporna je do dubine od per metara, ima mogućnost kontrole glasom i kompatibilna je sa postojećim GoPro aplikacijama.

Ono što Fusion izdvaja u odnosu na prehodne GoPro modele je napredni sistem stabilizacije ugrađen u samu kameru, što će korisnicima omogućiti pravljenje veoma stabilnih video snimaka.

GoPro Fusion je nesumnjivo odličan proizvod, samo je pitanje koliko će biti dostupan korisnicima budući da njegova pretprodajna cena iznosi 700 evra.

To nije zanemarivo, naročito ako se ima u vidu da se na tržištu VR i 360 kamera, danas može naći dosta jeftinijih modela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: