Ne rade vam Youtube, Gmail i Google Maps? Niste jedini

Gmail, YouTube, Drive, Google Maps i pretraživač ne rade u nekoliko zemalja širom sveta.

Izvor: B92
Podeli

Niko ne može sa sigurnošću da kaže u čemu je problem, ali ljudi širom sveta prijavljuju da ne mogu da se uloguju na svoje naloge.

Problemi su nastali istog dana kada i veliki događaj u tehnološkom svetu - lansiranje tri nova iPhone telefona od strane kompanije Apple. Najnovije vesti sa tog događaja možete ispratiti ovde.

Kako prenosi servis DownDetector, većina problema je počela da se dešava oko 16 časova po britanskom vremenu.

Trenutno na glavnom Google sajtu korisnici imaju ozbiljne probleme, u zemljama Severne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva, Francuske i Japana.

Slična je situacija i sa Gmailom i Driveom, koje širom sveta koriste milioni ljudi.

Drive odbija da se poveže sa serverom, a sa Gmaila je nemoguće poslati mejlove.

Desktop verzija YouTubea je takođe u neupotrebljivom stanju širom sveta, ali neki korisnici prijavljuju da im mobilna verzija radi.

U međuvremenu Outage Report opisuje poteškoće sa Google i Google Drive servisima kao ekstremne, Maps i YouTube kao visoke i Gmail kao srednje.

Vesti

Google Assistant će do kraja godine govoriti 30 jezika

Virtuelni personalni pomoćnik kompanije Google koji se aktivira glasom - Google Assistant, do kraja godine, će govoriti tridesetak jezika, uključujući norveški i hindu, saopštila je ta kompanija, što pokazuje da I ona ulazi u žestoku borbu protiv predvodnika na tržištu pametnih pomoćnika - kompanije Amazon.

Vesti subota 24.02. 10:36 Komentara: 8

Nedelja u IT-ju: Pokažimo koliko je Srbija moćna IT zemlja

Da li ste znali da je jedna IT kompanija u Beogradu zaposlila više od 100 programera za samo godinu dana? Da je srpska IT kompanija u Novom Sadu nastala sa kapitalom od samo 100 dinara, a sada ima 50 zaposlenih? Da su srpski programeri napravili platformu za osiguranje koje danas koriste hiljade Švajcaraca? Da rade na softveru za pametne naočare koje koriste NASA astronauti i svakodnevno učestvuju na projektima koji pomeraju granice u celom svetu?

Vesti četvrtak 22.02. 13:50 Komentara: 4
strana 1 od 1727 idi na stranu