Revolucija u svetu nekretnina: Prodaja stanova u bitkoinima

Mišel Mon, tajkunka ili tzv. kraljica donjeg veša napravio je potpunu revoluciju u svetu nekretnina kadaj e oglasio svoj dom u Dubaiju na prodaju... u bitkoinima.

Izvor: B92
Podeli
foto: getty
foto: getty

Ovo je prva nekretnina koja će biti kupljena virtuelnim novcem. Mišel, koja je postala milionerka nakon osnivanja brenda donjeg veša Ultimo sada je u dogovoru sa dečkom Dagom Baroumenom odlučila da proda imanje vredno 250 miliona dolara u Dubaiju koje uključuje dve četrdesetospratnice i veliki tržni centar.

Prvih 150 stanova u kompleksu će biti oglašeni na prodaju i moći će da se plate isključivo bitkoinima. Kupci će moći da urede svoj novi dom koristeći usluge kompanije za dizajn koju takođe poseduje gospođica Mon, ali će i to morati da plate kriptovalutom.

Cena apartmana u kompleksu kreću se od 30 bitkoina, tačnije 133 hiljade dolara, pa sve do 85 bitkoina.

“Neko vreme ulažem u kriptovalute, ovo nije ništa novo. Nudimo šansu ljudima koji su napravili značajan pomak da investiraju u nekretnine“, zaključuje ona.

Vesti

Više od četvrtine građana Srbije nikada nije koristilo kompjuter

Više od četvrtine građana Srbije nikada nije koristilo računar niti internet, pokazuju rezultati istraživanja Republičkog zavoda za statistiku o upotrebi informaciono-komunikacuionih tehnologija u Srbiji. Istraživanje, nedavno objavljeno, obuhvatilo je 2.800 domaćinstava, kao i 2.800 pojedinaca uzrasta od 16 do 74 godine.

Vesti subota 30.09. 17:16 Komentara: 31
strana 1 od 50 idi na stranu