iPhone 8 će moći da prepozna kada vlasnik gleda u njega

Novi detalji sve više otkrivaju o veoma iščekivanom Appleovom novom modelu iPhone 8. Brazilski sajt posvećen Appleovim proizvodima iHelp BR donosi nove informacije.

Izvor: theguardian.com
Podeli
GettyImages
GettyImages

HomePod softver za prepoznavanje lica će moći da radi i kada je telefon položen na sto, što znači da neće biti potrebno držati uređaj ispred lica prilikom otključavanja. To znači da će prepoznavanje lica, za razliku od konkurentskih modela, biti moguće pod mnogo većim uglom.

Prepoznavanje lice biće omogućeno i za više osoba, pa će jedan uređaj moći da koristi više ljudi. Moguće je da će postojati opcija ograničenog pristupa uređaju za one koji nisu njegovi primarni korisnici.

Apple je prvi na svojim mobilnim uređajima omogućio snimanje usporenog (slow-motion) videa. "Osmica" bi trebalo da ima mogućnost snimanja slow-motion videa velikom brzinom i to u rezoluciji od 1080p. Snimanje u tom režimu biće moguće kako prednjom tako i zadnjom kamerom.

HomePod softver će, prepoznajući kada i kako gledate u telefon, u trenutku kada pratite više obaveštenja od jednom moći da utiša zvuk dolazećih notifikacija.

Vesti

Crytek tužio developere igre Star Citizen

Izgleda da razvojni studio igre Star Citizen, Cloud Imperium Games, još uvek nije skroz raskrstio sa Crytekom, pošto je sada pokrenuta tužba zbog kršenja ugovora i autorskih prava, iako su pre godinu dana objavili prestanak korišćenja njihovog endžina i prešli na Amazonov Lumberyard enžin.

Vesti petak 15.12. 11:10 Komentara: 2
strana 1 od 1697 idi na stranu