Posle 3310, Nokia predstavlja "osvežene" modele 105 i 130

Kompanija HMD Global koja proizvodi nove Nokia telefone, danas je predstavila nova izdanja kultnih Nokia 105 i Nokia 130 uređaja.

Podeli
Nova Nokia 105
Nova Nokia 105

Oba modela imaju osvežen ergonomski dizajn, ekran dijagonale 1.8 inča u boji, LED lampu, a dostupni su u tri boje.

Očekuje se da će prodaja ovih modela u Srbiji otpočeti tokom jula.

Naslednik Nokia 105 telefona koji je prodat u više od 200 miliona primeraka širom sveta, ima polikarbonsko kućište koje štiti od udaraca i padova i tastaturu sa razdvojenim dugmićima koja omogućava lakše rukovanje telefonom. Naravno, uz njega dobijate i slavnu Snake Xenzia igru. Baterija podržava 15 sati razgovora, a proizvođač tvrdi da telefon u mirovanju može da izdrži i do mesec dana uz jedno punjenje.

Nokia 105 je dostupna u dual i singl SIM varijanti, sadrži FM radio i puni se uz pomoć standardnog Micro USB kabla (USB 2.0).

Nokia 103
Nokia 103

Nokia 130 omogućava reprodukciju 44 sata FM radio sadržaja ili prostora za više od 1.000 pesama na dodatnoj MicroSD kartici kapaciteta 32GB.

Uz jedno punjenje telefona, na ovom telefonu možete gledati i do 11,5 sati video sadržaja. Nokia 130 ima i Bluetooth podršku za slušalice ili zvučnike.

Globalno, Nokia 105 će biti dostupna u plavoj, beloj i crnoj boji - sa mat efektom. Singl SIM model ovog telefona će na globalnom nivou biti dostupan po očekivanoj prosečnoj ceni od 14,5 dolara, a dual SIM verzija za 15 dolara bez taksi.

Nokia 130 će biti dostupna u crvenoj, sivoj i crnoj boji, a na globalnom nivou će biti dostupna po prosečnoj ceni od 21,50 dolara bez taksi.

Oba modela su dostupna u dual i sim SIM varijanti.

Vesti

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Vesti četvrtak 18.01. 20:35 Komentara: 3

Virtuelna ćaskaonica eksplodirala od popularnosti

VRChat predstavlja vrstu društvenog prostora koji igračima sa ili bez VR uređaja pruža razne aktivnosti, poput ćaskanja, igranja mini igara i druženja, i ujedno i igra koja je, sudeći prema podacima sa sajta SteamSpy, protekle dve nedelje stekla neverovatnih milion novih igrača, ukupno jedan i po milion, i to sve zahvaljujući jednom memeu.

Vesti sreda 17.01. 21:30 Komentara: 5
strana 1 od 1712 idi na stranu