Katastrofalan promašaj: Niko ne voli novi dizajn Skype-a

Čini se Microsoftov novi radikalan redizajn aplikacije Skype nije bio nimalo uspešan.

Izvor: The Verge
Podeli
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot

Dok korisnici Androida već mesec dana koriste novi Skype, nadogradnja se pre par nedelja pojavila i na iPhoneu.

Ocena aplikacije od tada je na Apple App Storeu drastično pala. U Velikoj Britaniji Skype tako sada ima samo jednu zvezdicu, u SAD je ocena pala sa 3.5 na 1.5, dok se sličan pad beleži širom Evrope.

Skype aplikacija na Google Play Store u poslednjih nekoliko nedelja takođe ima samo jednu zvezdicu.

“Ovo je najgora izmena koju sam do sada video. Raspored je užasan, ne liči nimalo na Skype, chat sistem je postao jedna velika zbrka, a Highlights sistem kao da viče ‘želeli smo da budemo uspešni kao SnapChat’”, napisao je jedan od korisnika.

Microsoft navodi da je mu je glavni cilj bio da sva pažnja korisnika od sada bude usmerena na poruke.

Ostaje da se vidi da li će kompanija opet uvesti nove promene i vratiti se na jednostavnost, ili neće učiniti ništa, u nadi da će se korisnici jednom navići na novi dizajn.

Vesti

Cena kamere sa 400 megapiksela je neverovatna

Švedska kompanija Hasselblad, koja proizvodi digitalne kamere srednjeg formata, lansira svoj potpuno novi hit koji može snimiti fotografije do 400 megapiksela. Kao i tehnologija koja se nalazi unutra, i cena je prilično izvanredna.

Vesti petak 19.01. 14:13 Komentara: 20

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Vesti četvrtak 18.01. 20:35 Komentara: 13
strana 1 od 1713 idi na stranu