Samsung predstavio QLED televizore i u Srbiji

Kompanija Samsung predstavila je srpskom tržištu seriju QLED televizora najnovije generacije.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 28.04.2017.

15:48

Samsung predstavio QLED televizore i u Srbiji

Samsung QLED TV nudi unapređenu Quantum dot tehnologiju, a HDR 1500 omogućava bolju vidljivost detalja.

Novi Invisible Connection kabl dužine 15 metara omogućava da se kablovi perifernih uređaja sakupe i povežu u jedan.

Novi televizori imaju i novi nosač za zid (No Gap Wall-mount) koji omogućava da TV bude prislonjen tik uz zid, a iz Samsunga kažu da je za njegovu instalaciju dovoljno 15 minuta. Takođe, na raspolaganju su "studio postolje" koje liči na slikarski štafelaj ili "gravitaciono postolje" koje, kada se pričvrsti na TV, podseća na modernu skulpturu.

QLED TV dolazi uz One Remote Control daljinski upravljač koji omogućava upravljanje Smart Hubom kao centralnim delom „pametnog sadržaja“. Ovaj daljinsku upravljač podržava BluRay, DVD i set-top box uređaje i nudi mogućnost upravljanja uz pomoć glasovnih komandi.

Serije 7 i 8 novih QLED televizora će biti dostupne na srpskom tržištu već od 28. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: