Kako da "preko reda" dobijete nadogradnju Creators za Windows 10

Nadogradnja Creators za operativni sistem Windows 10 biće dostupna u fazama. Ako ne želite da čekate svoj red, možete "uhvatiti" prečicu.

Tehnopolis

Izvor: Tportal.hr

Ponedeljak, 17.04.2017.

08:38

Kako da
Foto: YouTube Video Screenshot

Ažuriranje će najpre biti dostupno na novijim uređajima, naročito onima koje su u Microsoftu testirali s partnerima koji proizvode hardver. Potom će se postupno širiti tokom narednih meseci na sve ostale PC-e.

Ako ne želite da čekate svoj red, možete se "progurati" i dobiti Creators odmah.

Potrebno je da otvorite Microsoft stranu Download Windows 10 i kliknete na dugme Update Now. Treba da preuzmete alat Update Assistant (6 MB) koji će vas provesti kroz postupak nadogradnje.

Ukoliko ste iskusniji korisnik ili ste među onima koji žele čistu instalaciju nadogradnje Creators, moguće je da će vam bolje odgovarati alat Media Creation jer će vam omogućiti preuzimanje verzije Windowsa 10. Taj alat ćete naći na istoj stranici kao i Update Now.

Ako vam se ne žuri, jednostavno pričekajte redovnu nadogradnju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: