"Play!" traži baš vas, da pišete o igrama

Potrebni ste im baš vi, poznavalac video igara, sa smislom za pisanje, kako biste pojačali njihove redove!

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 15.04.2017.

18:35

Foto: Street Fighter / Youtube Screenshot

Šta vas očekuje?

Bezbroj sati zabave, dok radite ono što volite. Igrate igre, a možete da kažete da vam je to posao – gde to ima? Originalne igre na sve strane, gaming majice, dodaci, posete sajmovima i pregršt lepih trenutaka!

Urednik neće previše da vas “cedi”, dokle god ste aktuelni, pravovremeni, znate o čemu govorite i pismenost vam je na nivou!

Bilo da pratite konzole ili PC, akcije ili avanture, RPG ili MMO, pa čak i ponešto o filmovima, serijama i stripovima, možete da budete prava osoba za njih!

Prijava je izuzetno jednostavna – pošaljite svoj CV (ili osnovne informacije o sebi), zajedno sa dve vesti po sopstvenom izboru (aktuelna tema, oko 1000 karaktera) na mail.

Samo oni koji pošalju sve što se traži (CV + probne vesti) i koji su planirani za dalji krug će biti kontaktirani.

Naravno, na isti mail možete da pošaljete i eventualna pitanja ukoliko ih imate.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: