Počela prodaja Oukitel K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom

Oukitel je pustio u prodaju svoj novi model K6000 Plus, najbrži pametni telefon ‘K’ serije.

Izvor: zimo.dnevnik.hr
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Prateći tradiciju vezanu za prethodne modele, K6000 Plus dolazi s velikom baterijom i super brzim punjačem.

“Dok su drugi kopirali našu K seriju da bi proizveli veliku bateriju, mi radimo na novim horizontima kako bi ubrzali punjenje baterije, i uštedeli vreme našim korisnicima”, rekao je Oukitelov marketing menadžer Mr. Lin.

Ovo je ujedno i Oukitelov prvi uređaj s velikom baterijom i punjačem od 12V/2A, što je ujedno i korak napred u odnosu na stare punjače koji su bili 5V/0.5A.

Ako koristite stare punjače, potrebno vam je oko osam sati da napunite bateriju od 6080mAh, ali uz novi 12V/2A punjač, možete je napuniti za samo 100 minuta, pri čemu će biti dovoljna za tri dana korišćenja.

Kamera

K6000 ima i jednu od boljih kamera u rangu mobilnih telefona s ovako snažnom baterijom. Na stražnjoj strani nalazi se 16MP s PDAF tehnologijom koja se prvo koristila u digitalnim kamerama, ali se sada sve češće može pronaći i u mobilnim uređajima.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, fokusirana fotogrsfija nastaje za samo 0.1 sekundi čime se smanjuje opterećenje čipova i opmogućava ušteda energije. Prednja kamera od 8MP nudi ugao od 80 stepeni, što je odlično ukoliko pravite grupne selfije.

Performanse

Što se tiče performansi, K6000 Plus dolazi s MediaTek osmerojezgarnim Crotex A53 čipsetom s četiri jezgra na 1.5GHz, i četiri na 1.0GHz.

Takođe, 4GB RAM-a omogućava paralelan rad s nekoliko aplikacija bez ikakvih problema.

64GB interne memorije za početak je i više nego dovoljno, a ako vam to nije dosta, možete je proširiti na 512GB. Ako vam ni to nije dovoljno, možete da spojite eksterni disk putem OTG kabla.

Oukitel je napravio i AnTuTu test s 45831 bodova.

Cena u promotivnom periodu iznosi samo 180 dolara, dok je redovna cena uređaja 210 dolara.

Ako volite igre na sreću, možete da zavirite i na internet stranicu kompanije, gde se deli nekoliko poklona najsrećnijim učesnicima.

Više informacija možete potražiti na Oukitelovoj zvaničnoj stranici.

Vesti

strana 1 od 34 idi na stranu