Podcast: Samsungova bitka sa samim sobom

Samsung Galaxy S8 je stigao, a sa njim novi izgled, novi ekran, nove mogućnosti i nova borba. Na srpskom internetu borili su se i predsednički kandidati.

Izvor: B92
Podeli
B92
B92

Samsung Galaxy S8 je stigao, a sa njim novi izgled, novi ekran, nove mogućnosti i nova borba. Na srpskom internetu borili su se i predsednički kandidati.

Dok Samsungova i Googleova otvorena veza i dalje funkcioniše, Samsungu predstoji možda i najveća borba koju je do sada imao. Uz konkurenciju, Samsung se mora izboriti i sa samim sobom kako novi Galaxy ne bi bio novi samozapaljivi Galaxy, te kako novi interfejs ne bi bio stara-nova opšta primedba na njegove telefone. Šta su Infinity ekran, Bixby i Dex, i kako je Samsung sa stilom prećutao da vaše "stare" sušalice rade sa novim Galaxyjem.

Ovogodišnji predsednički izbori uvažili su srpski internet kao nikada do sada, šta smo iz toga naučili i kako su digitalno sveprisutni kandidati uticali na uticaj interneta na naš Tehnopolis.

Hvala na slušanju, sve najbolje!

Mixcloud: mixcloud.com/b92net/playlists/tehnopolis/
RSS feed: b92.net/podcast/tehnopolis/feed/

Aleksandar Miladinović @alexmiladinovic
Ivan Jelić @escapetofreedom

Vesti

Virtuelna ćaskaonica eksplodirala od popularnosti

VRChat predstavlja vrstu društvenog prostora koji igračima sa ili bez VR uređaja pruža razne aktivnosti, poput ćaskanja, igranja mini igara i druženja, i ujedno i igra koja je, sudeći prema podacima sa sajta SteamSpy, protekle dve nedelje stekla neverovatnih milion novih igrača, ukupno jedan i po milion, i to sve zahvaljujući jednom memeu.

Vesti sreda 17.01. 21:30 Komentara: 2
strana 1 od 1712 idi na stranu