Luksuzni telefon od pola miliona dolara

Najprestižniji model celokupne Apple ponude.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Petak, 30.09.2016.

08:25

Luksuzni telefon od pola miliona dolara
Foto: Thinkstock / ilustracija

Švajcarski brend Gresso, poznat po proizvodnji luksuznih pametnih telefona i dodatne opreme dodavanjem velikog broja dragog kamenja, predstavio je svoje tri verzije iPhonea 7 pod nazivom "Black Diamond", po ceni od astronomskih pola miliona dolara.

Zadnja strana uređaja prekrivena je sa 1 450 crnih dijamanata, dok je ostatak kućišta napravljen od titanijuma pete kategorije.
Gresso logo i okvir kamere napravljeni su od deset grama 18-karatnog zlata, a uz telefon se dobiju i crne AirPods bežične slušalice ukrašene sa tačno 30 crnih dijamanata od 2 karata.
Svaki primerak napravljen je ručno i za njegovu je izradu bilo je potrebno nešto više od 18 sati pažljivog rada. Telefon ima 256GB interne memorije.

Svi zainteresovani svoj primerak mogu da naruče putem zvanične stranice, a oni kojima je cena previsoka, mogu da naruče nešto "slabiju" verziju po ceni od dve i po hiljade dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: