Apple iPhone 7 će imati Force Touch home taster

Analitičari firme Cowen and Company tvrde da će dolazeći Apple iPhone 7 imati "Force Touch home taster" umesto fizičkog home tastera.

Izvor: benchmark.rs
Podeli

Pomenuti Force Touch home taster će raditi na isti način na koji radi i Force Touch trackpad na novim MacBook računarima. Kada se home taster pritisne, korisnik dobija haptički odziv koji imitira osećaj fizičkog dodira.

Analitičari takođe veruju da će iPhone 7 biti vodootporan. Prema njihovim analizama, 3.5mm audio priključak će biti izostavljen - nasuprot nekim skorijim glasinama koje sugerišu da će postojati dve iPhone 7 verzije - sa i bez 3.5mm priključka.

izvor: benchmark.rs

Vesti

U prodaji grafička kartica AMD Radeon RX480

Od juče se nove AMD RX480 grafičke kartice nalaze u prodaji pa su se samim tim pojavili i prvi rezultati testiranja. Opšti zaključak je da iako se AMD odlučio da lansira karticu srednjeg ranga nove generacije kao dosta neobičan potez ova kartica pokazuje odličan spoj performansi i povoljne cene što je verovatno i zanimati najveći broj igrača.

Vesti četvrtak 30.06. 20:16 Komentara: 18

VICE: Legendarne igre sa Amige nekada i sada

Legendarna Amiga 500 podarila je svetu neke od najboljih igara u istoriji, igara koje su nama koji su uz nju odrastali obeležile detinjstvo. Danas su te igre maltene zaboravljene, srećom zahvaljujući entuzijazmu pojedinih razvojnih timova uskoro možemo ponovo zaigramo neke od njih

Vesti četvrtak 30.06. 12:48 Komentara: 6

Batman: Return to Arkham odložen do daljnjeg

Batman: Return to Arkham ili remasterovatni Batman ako tako preferirate, trebalo je da u julu donese prve dve igre iz ovog serijala (Arkham Asylum i City) na aktuelne konzole. Međutim, WB Games je doneo odluku da ovaj paket bude odložen do daljnjeg.

Vesti četvrtak 30.06. 08:38 Komentara: 1
strana 1 od 77 idi na stranu