Agony je survival horor smešten u sam pakao

Proteklog meseca smo imali male, ali eksplozivne ekskurzije ka paklu u novom DOOM-u, dok će puno putovanje ka istom stići sledeće godine u vidu igre Agony.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Na igri radi poljski studio Madmind, sačinjen od dizajnera koji su radili na naslovima poput Witcher 3 i Division. Igrači će biti smešteni u ulogu izmučene duše koja nema nikakva sećanja na svoju prošlost. Ali, nećete biti baš bespomoćni, jer ćete moći da kontrolišete druge na svom putu ili da zaposednete niže demone. Putešestvije kroz pakao će imati cilj – dolazak do misteriozne Crvene Boginje, jedinog bića koje glavnom liku može da pomogne da napusti ovo užasno mesto.

Igru pogoni Unreal 4 engine i izgleda izvanredno i dovoljno uvrnuto da horor fanovi među nama jedva čekaju da je zaigraju. U nastavku pogledajte trejler i prve slike iz igre.

izvor: play.co.rs

Vesti

Napravljena maska koja kontroliše snove

Još od nastanka vremena, odlazak na spavanje i sanjanje je bio najpouzdaniji način uživanja u iskustvu virtuelne stvarnosti. Jedini problem je što ljudi nemaju kontrolu u različitim situacijama u kojima se u snovima nađu.

Vesti utorak 31.05. 12:13 Komentara: 18

Twitch uvodi “Clips” funkciju

U poslednje vreme Twitch je poprilično intezivirao uvođenje novina na svojoj platformi i čini se da su konačno shvatili da njihova dominacija i monopol na tržištu neće da traju večno ukoliko na vreme ne krenu sa inovacijama kako bi držali novu i staru konkurenciju na rastojanju

Vesti utorak 31.05. 08:38 Komentara: 2
strana 1 od 76 idi na stranu