Putinphone: Telefon sa rubinima i likom Vladimira Putina

Caviar, popularan luksuzni brend u Rusiji koji je poznat po pravljenju telefona ograničene serije, kreirao je nov telefon – Putinphone.

Izvor: ibtimes.com
Podeli
Foto: YouTubeScreenshot
Foto: YouTubeScreenshot

Telefon imena “Caviar Samsung Supremo Putin Rubino” je zapravo modifikovan Samsung Galaxy S7.

Na poleđini uređaja se nalazi ugraviran lik Vladimira Putina, a telefon je dostupan u više verzija.

Jedna od njih je i telefon sa 190 rubina pažljivo poređanih tako da uokviruju Putinovo lice. Druga verzija sadrži samo zlatno lice predsednika Rusije.

Kompanija Caviar će izgleda napraviti tri vrste modela ovog telefona koji će koštati oko 27.000 dolara.

Pored izuzetno skupog Putinphonea, Caviar takođe nudi i relativno pristupačan uređaj naziva “Rubino Galaxy S7” koji je napravljen od mešavine metala i umesto čistog zlata predstavlja kombinaciju žutog i belog zlata, a nema ni skupe rubine. On će navodno koštati 2.560 dolara.

Treća varijanta se zove "Caviar Samsung Supremo Putin" i koštaće 2.408. dolara. On će biti napravljen od titanijuma u boji zlata.

Sve tri vrste Putin telefona su već sada dostupne za naručivanje preko zvaničnog sajta kompanije Caviar.

Vesti

Napravljena maska koja kontroliše snove

Još od nastanka vremena, odlazak na spavanje i sanjanje je bio najpouzdaniji način uživanja u iskustvu virtuelne stvarnosti. Jedini problem je što ljudi nemaju kontrolu u različitim situacijama u kojima se u snovima nađu.

Vesti utorak 31.05. 12:13 Komentara: 18

Twitch uvodi “Clips” funkciju

U poslednje vreme Twitch je poprilično intezivirao uvođenje novina na svojoj platformi i čini se da su konačno shvatili da njihova dominacija i monopol na tržištu neće da traju večno ukoliko na vreme ne krenu sa inovacijama kako bi držali novu i staru konkurenciju na rastojanju

Vesti utorak 31.05. 08:38 Komentara: 2
strana 1 od 76 idi na stranu