Spasonosno oružje protiv spoilera

Nove epizode serije "Igra prestola" postale su nešto poput nedeljnog događaja, piše Business Insider.

Izvor: Telegram
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Ako ne pogledate novu epizodu čim izađe, u ponedeljak ujutro dočekaće vas prilično gadna situacija na društvenim mrežama, portalima i internutu generalno. A stvari su eskalirale do te mere da se na spoilere naleće već i unutar sat vremena od kraja emitovanja svake nove epizode popularne serije u SAD-u.

Nažalost, nemaju svi priliku da gledaju nove epizode Igre prestola u stvarnom vremenu i to se baš i ne može promeniti, ali zato je jedan genijalac napravio aplikaciju koja će sve spoilere povezane s Igrom prestolja ukloniti sa vaših društvenih mreža.

Sa ostatkom interneta je situacija malo kompleksnija.

Spasonosno oružje protiv spoilera

Dakle, vaše spasonosno oružje protiv spoilera zove se Game of Spoils, napravio ga je Stu Bler, a funkcioniše na sledeći način: zacrni sve postove koji sadrže neku frazu povezanu sa serijom Igra prestola i umesto spoilera dobijate zgodnu poruku ekstenzije Game of Spoils. Funkcioniše na Twitteru, Facebooku, Redditu i Google Newsu.

A cela stvar postala je još bolja kad je stigao update Game of Spoilsa koji svakom korisniku omogućava individualizaciju ekstenzije pa ćete tako, instalirate li ekstenziju, moći da dodate personalizovane fraze koje će vam omogućiti da isključite samo neke određene spoilere. Internet možda jeste mračan i pun spoilera, ali zato vaš život od sada to više ne mora da bude.

strana 1 od 76 idi na stranu